Fajnová sobota.

Apríl sa šalie v plnom prúde. Oskar sa na nás zvesela usmieva, miestami to už nevie vydržať, a od toľkého smiechu mu začnú tiecť slzy, obrie, slonie slzy. Mne toto počasie vyhovuje. Hlavne sa dobré bavím, ako sa ľudia vedia nezmyslene rozčúliť kvoli kvapkám. I keď, oproti každodenným starostiam, je takéto rozčúlenie asi aj príjemné. 



Vonku je ale viac priaznivo, a tak sme to zahájili aj prvým Dobrým trhom na Jakubáku. Hrajúce sa deti, diskutujúci rodičia, opojení bio-vínom či pšeničným pivom, fajčiaca mládež, obzerajúca sa so zvedavosťou po nových hipsterských kúskoch, nadšení predavajúci a k tomu soundtrack od Hugo Čáves Orchestra Úžasná atmosféra. Pre mňa boli najúžasnejšie živé ovečky. Od istého času, mám pre tieto zvieratá veľkú slabosť, sú milé aj keď bečia.
Z trhu sme sa presunuli do Cvernovky na Street Art. Veľmi zaujímavá výstava. Tlieskam jej. Iná na akú sme u nás zvyknutí, dúfam že takých bude viac.Všetko čo na nej môžete vidieť, sú originály, s veľmi dobrým výkladom ku každému autorovi. Ide to od Banksy-ho až k Warholovi. Nenechajťe si ju újsť, trvá do konca Mája.
Celé sme to nakoniec zakončili v klube Dole na Basshaze. Výborná párty, aj veľa vína a ešte lepšia Changing Faces. Pre takéto soboty žijem.













Photos: Floe Fotography

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Archív blogu