Slide Session, 2.ročník!

Tak ako minulý rok, tak aj tento pre Vás Slovak Longboard Association prichystala longboarový pojazd. Prvý májový víkend, to bude vrieť športovým a zábavným duchom na Červenom Kameni. Čo nás čaká a neminie, nám prezradila Eva Domaracká.





Čo nás teda čaká tento rok na pojazde?
V podstate to čo minulý rok, len štruktúra bude trošičku iná. Tento rok bude závodný deň v sobotu. Samozrejme nebude chýbať kicker, hippie jam, bude súťaž o najdlhší slide, slide jam: 3 kategórie: juniori, kočky a chlapci. V sobotu doobeda bude free ride, rozjazd, nech sa jazdci pekne rozjazdia. No a poobede sa začne slide jam. V nedeľu bude free ride celý deň.



Ja ako nejazdec, divák môžem zažiť nejaké aktivity?
Pre ostatných navštevníkov máme prichystané rôzne aktvity ako slack line, indo boardy, chill out zónu s hudbičkou a veľa ďalších.


Minulý rok sme zažili epickú párty, bude aj teraz?
Hej. V sobotu večer, po tomto veľmi náročnom dni, určite každý ocení keď bude môcť vypnúť. Prídu nám zahrať osvedčení beatbendersEidio a DJ Vix z Pezinku. 

Bude sa jazdiť aj po prehýrenej noci?
V nedeľu bude stále od 10h-16h uzavretá cesta. Bude sa dať jazdiť free ride, so všetkým čo k tomu patrí, bude tam nonstop zdravotná služba, takže kľudne kto chce nech si zajazdí.

Kedy presne sa teda stretneme na Červenom Kameni?
Je to  3. - 4. Mája. Je to v priestore pred areálom hradu. K dispozícii pre jazdcov a nejazdcov bude kemp, ktorý bude priamo na lúke. Budeme mať aj základne hygienické zabezpečenie, toalety, cisterna s úžitkovou vodou. Cena kempu pre nejazdcov je 4 eurá a pre jazdcov je to v cene štartovného. Cena štartovného je 17 eur. Registráciu jazdcov je už spustená na webea na mieste by bolo ideálne aby sa jazdci prišli za registrovať sobotu do 10:00h.




Čo môžu súťažiaci jazdci vyhrať?
Máme úplne perfektných sponzorov, ktorí nešetrili produktovú podporu. Ja osobne sa veľmi teším z podpory House of Marley , ktorí dávajú super sluchadlá. Ďalej máme podposru od longboardshop.skAranburu, DC Store BratislavaBlack Forest a veľa ďalších.

Dôležité sú chrániče na kolená, rukavice a PRILBY!!!

Teším sa na Vás!

fb eventík: https://www.facebook.com/events/567144613393036/?fref=ts

Viac a SLA si môžeš prečítať aj TU.






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Archív blogu