STRET FEST!

Kamarát Jpop s bandou, sa rozhodli zorganizovať dobročinné podujatie plné športu a hudby.

Ako to vzniklo? Zorganizovať športovo-hudobno-charitatívnu akciu.
Ja som už podobnú akciu robil minulý rok, ale len so športovým programom cez deň. Tentokrát sa do toho zapojil aj Richard Červenka spolu s Vixom. Veľmi sa nám zapáčila hala, a rozhodli sme sa, že tam to spojíme aj s afterkou. Začiatkom decembra sme sa všetci stretli a začalo sa to nabaľovať. Pomohol nám s tým aj majiteľ haly, Peter Small. Musím inak povedať, že toto je prvá akcia, kde oslovili firmy nás, že nám chcú dať podporu. 



Aké druhy športov budú zastúpené?
Skateboarding - game of skate, dvaja proti sebe na päť písmen. Kolobežky, v Bratislave ešte nebola poriadna kolobežková súťaž. To nám navrhol majiteľ haly, chodí mu tam veľa kolobežkárov. Potom bude longboardový slalom, longboardový hippie jump a ešte longboard dancing. Plus turnaj v stolnom futbale.

Výťažok z akcie pôjde pre osôbkU Nikolku Pápyovú. 
My sme na FB uverejnili, že budeme robiť dobročinnú akciu. S tým, že hľadáme niekoho, kto by potreboval pomôcť. Návrhov nám došlo samozrejme viac. Za Nikolku to poslal niekto úplne cudzí. Vybrali sme si ju. Bola nám najviac sympatická.

Cez deň teda súťažíme a večer kalíme?
Áno, bar bude otvorený, výčap tiež. Od 17h sa začína hudobný program, ktorí odštartujú Medial Banana. Ukončí to B-Complex. Po ňom pôjdu random DJs, a tí, ktorí nemajú šancu si zahrať na akciách. Program bude aj divácky veľmi zaujímavý. Dúfam teda, že sa prídu pozrieť aj tí, ktorí nejazdia. O 9h ráno sa otvárajú brány Stret klubu, do 10h bude prebiehať registrácia pre tých, čo ju nestihli ONLINE

Ako to vyzerá s účastníkmi?
Máme potvrdených účastníkov dokonca aj z Brna, Viedne, Prahy, Varšavy. Čo sa týka Slovenska, tak od Košíc cez Bystricu, Trenčín, Trnava...


Ku ktorej športovej aktivite inklinujú najviac?
Longboardistov máme najviac, ale prijali by sme viac kolobežkárov. Stále prebieha registrácia. Zdarma sa dá zaregistrovať TU!!!

Je to pre kohokoľvek?
Jasné, nie je to obmedzené ničím. Hocikto sa môže prihlásiť. Decká, baby, chalani...Dokonca máme aj aj babské aj chalanské kategórie, pri longboarde.

Tešíme sa!


PPREDPREDAJlístky





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Archív blogu